Urządzenia i Akcesoria
Cranberry and rosemary chutney
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
945 g
Składniki
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
raw sugar220 g
-
red wine vinegar125 g
-
water185 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm each), leaves only4 sprigs
-
cinnamon quill1
-
whole black peppercorns10
-
fresh bay leaf or dried bay leaf1
-
ground nutmeg plus extra to taste¼ tsp
-
dried cranberries340 g
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 945 g
Sód
349.8 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
7843 kJ /
1871 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Błonnik
30.2 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
453.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rosemary salt
24 godz. 5 min
Beetroot salad
10 min
Camembert with cranberries and almonds
30 min
Mango, ginger and chilli chutney
25 godz. 10 min
Brandy cream
15 min
Apple and ginger paste
6 godz. 15 min
Chilli and apple jelly
4 godz. 15 min
Beer and chilli peanut clusters
1 godz. 25 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Red and green Christmas shortbread
2 godz. 20 min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min