Cranberry and rosemary chutney
TM6 TM5 TM31

Cranberry and rosemary chutney

4.9 (88 ocen)

Składniki

  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
  • 220 g raw sugar
  • 125 g red wine vinegar
  • 185 g water
  • 4 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm each), leaves only
  • 1 cinnamon quill
  • 10 whole black peppercorns
  • 1 fresh bay leaf or dried bay leaf
  • ¼ tsp ground nutmeg, plus extra to taste
  • 340 g dried cranberries
  • 1 - 2 pinches sea salt, to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste

Wartości odżywcze
na 945 g
Kalorie
7843 kJ / 1871 kcal
Białko
4.7 g
Węglowodany
453.6 g
Tłuszcz
5.7 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Błonnik
30.2 g
Sód
349.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy