Urządzenia i Akcesoria
Apple and ginger paste
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
40 portions
Składniki
-
fresh ginger peeled and cut into pieces80 - 100 g
-
pear (approx. 170 g), unpeeled, cut into quarters and core removed1
-
Granny Smith apples (approx. 550 g), unpeeled, cut into quarters and cores removed5
-
lemon zest only, no white pith1
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
water120 g
-
white sugar (weight is approximate)600 - 700 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
0.7 mg
Białko
0.1 g
Kalorie
365 kJ /
87 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brown sugar spice rub
5 min
British spice rub
5 min
Tomato ketchup
1 godz. 25 min
Coleslaw
10 min
Apple sauce
20 min
Mayonnaise
5 min
Plum and cherry paste
5 godz. 15 min
Wholegrain mustard
120 godz.
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min
Cranberry and rosemary chutney
40 min
Mango, ginger and chilli chutney
25 godz. 10 min