Urządzenia i Akcesoria
Massa de beterraba
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
700 g
Składniki
-
beterraba cozida80 g
-
ovos3
-
farinha tipo 65400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
8 g
Kalorie
0 kJ /
239 kcal
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Minicalzones de espinafres e ricota
1 godz. 20 min
Bijoux de espelta
14 godz. 30 min
Gnocchi de beterraba com manteiga de salva
1 godz.
Crepes de alho-francês, cogumelos e bacon
1 godz. 45 min
Piza verde
45 min
Pão de aneto e feta
1 godz. 20 min
Harissa
40 min
Piza de morango, mozarela e manjericão
2 godz. 25 min
Técnica Ravioli
30 min
Ravioli com pesto de rúcula e noz
30 min
Soufflé de cenoura e salsa
1 godz. 20 min
Bolinhas de mandioca com molho de limão e sementes de papoila
1 godz.