Urządzenia i Akcesoria
Massa de beterraba
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
700 g
Składniki
-
beterraba cozida80 g
-
ovos3
-
farinha tipo 65400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
8 g
Kalorie
0 kJ /
239 kcal
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pãezinhos divertidos
Brak ocen
Dip de beringela grelhada
Brak ocen
Wraps de pepino e salmão fumado
45 min
Pão mediterrânico de quark e ervas
16 godz. 40 min
Pães de raiz recheados
Brak ocen
Massa-mãe de trigo e maçã
72 godz. 20 min
Kofta de borrego com cuscuz de pêssego e molho tzatziki
1 godz.
Técnica Pappardelle
30 min
Massa de gemas
20 min
Ravioli com pesto de rúcula e noz
30 min
Massa de ovo
20 min
Piza fresca com pesto de pistácio
40 min