Urządzenia i Akcesoria
Patê de beringela e pimento
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
1100 g
Składniki
-
pimentos vermelhos cortados ao meio1200 g
-
beringela cortada ao meio250 g
-
dentes de alho4
-
malagueta1
-
azeite60 g
-
sal1 ½ c. chá de
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
2 g
Kalorie
330 kJ /
79 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
A Bimby® faz
87 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Beringelas em azeite à siciliana
Brak ocen
Bolo salgado sem glúten - pizza de aniversário
55 min
Pesto de folhas de tomateiro
5 min
Sambal oelek
20 min
Chutney de pera e mostarda
45 min
Chutney de tomate verde
40 min
Húmus de tremoço
20 min
Gnocchi de beterraba com manteiga de salva
1 godz.
Chutney de tomate
12 godz.
Sorvete de tomate com vinho do Porto
Brak ocen
Chutney de beterraba e laranja
1 godz.
Molho de tomate e vodka
45 min