Urządzenia i Akcesoria
Patê de beringela e pimento
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
1100 g
Składniki
-
pimentos vermelhos cortados ao meio1200 g
-
beringela cortada ao meio250 g
-
dentes de alho4
-
malagueta1
-
azeite60 g
-
sal1 ½ c. chá de
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
2 g
Kalorie
330 kJ /
79 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
A Bimby® faz
87 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Sopa miso
40 min
Salada de funcho com laranja e pinhão - TM5
Brak ocen
Ice tea de limão e hibisco
2 godz. 30 min
Chutney de tomate
12 godz.
Polenta com cogumelos e espinafres
35 min
Puré de cenoura e abóbora com couve e chouriço
1 godz. 45 min
Queijo parmesão ralado
5 min
Sopa miso (Misoshiru)
15 min
Bebida de avelã com tâmaras
8 godz. 15 min
Molho de tomate e vodka
45 min
Polenta com pesto de rúcula
45 min
Húmus de tomate seco com crackers
1 godz. 15 min