Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de perejil fresco, sólo las hojas
- 70 g de aceite de oliva
- 95 g de aceite de soya
- 1 diente de ajo
- 160 g de hongos cremini, sin tallo
- 110 g de champiñones, sin tallo
- 20 g de mantequilla
- 400 g de leche
- 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
- ½ cucharadita de sal
- 1 pieza de anís estrellado
- 2 rebanadas de tocino ahumado, frito y en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2965 kJ / 706 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 66 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de zanahoria y jengibre
55min
Sopa de poro y papa
30 min
Puré de papa y poro
40 min
Sopa de calabaza con camarones y caviar
25min
Crema de calabaza rostizada
1 Std. 50 Min
Sopa de pera y papa
30 min
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30 min
Salsa cremosa de perejil
35min
Crema de espinaca
25min
Velouté de coliflor y queso cheddar
50min
Risotto con uvas y champiñones
50min
Salsa pomodoro
40 min