Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de chiles verdes
- 1 diente de ajo
- 100 g de jugo de limón
- 1 cucharada de vinagre
- 2 cucharaditas de sal
- 70 g de cebolla morada
- 700 g de filetes de pescado blanco, cortado en cubos
- 100 g de hielos
- 100 g de jitomate, sin semillas, cortado en cubitos
- 1 ramita de cilantro, picado
- 1 aguacate, sin cáscara ni hueso, en rebanadas
- 3 cucharadas de aceite de oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 773 kJ / 184 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado a la diabla
30min
Pescado empapelado al chile serrano
30min
Ceviche
30min
Salmón balsámico y fideos de calabacita
25min
Pescado a la talla
40min
Pico de gallo
5min
Ceviche peruano
1h 15min
Ensalada de camarones con duraznos y pimienta, al Vacío TM6
1h
Ceviche de camarón
2h
Ceviche aromatizado
35min
Camarones al ajillo
25min
Camarones al mojo de ajo
20min