Ceviche blanco

Ceviche blanco

4.7 32 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 porciones

Składniki

  • 20 g de chiles verdes
  • 1 diente de ajo
  • 100 g de jugo de limón
  • 1 cucharada de vinagre
  • 2 cucharaditas de sal
  • 70 g de cebolla morada
  • 700 g de filetes de pescado blanco cortado en cubos
  • 100 g de hielos
  • 100 g de jitomate sin semillas, cortado en cubitos
  • 1 ramita de cilantro picado
  • 1 aguacate sin cáscara ni hueso, en rebanadas
  • 3 cucharadas de aceite de oliva

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 184 kcal / 773 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 6 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...