Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de kale
- 150 g de lechuga sangría, en mitades
- 50 g de arúgula
- 400 g de agua
- 50 g de queso parmesano, cortado en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 5 filetes de anchoa en aceite
- ½ cdita de pimienta negra recién molida, o al gusto
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 100 g de aceite de oliva extra virgen
- 15 g jugo de limón
- 15 g de mostaza Dijon
- 1 huevo
- 500 g de agua, para el Varoma
- 4 filetes de salmón fresco
- sal fina, al gusto
- pimienta negra recién molida, al gusto
- 100 g de crutones
- 100 g de jitomates cherry, en mitades
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3798 kJ / 904 kcal
- Białko
- 53 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 69 g
- Tłuszcz nasycony
- 19 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 1898 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30 Min
Ensalada César
15 Min
Ensalada con queso de cabra y aderezo de nuez de la india
25 Min
Ensalada de camote con manzana, espinacas y quinoa
25 Min
Ensalada capresse
15 Min
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1 Std.
Robalo con jengibre, salsa de soya, arroz y verduras
40 Min
Ensalada César de salmón con escarola
35 Min
Ensalada verde con aderezo de jamaica
20 Min
Ensalada mediterránea con pollo al limón
45 Min
Ensalada César con chipotle
30 Min
Huevos a la cazuela
40 Min