Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de queso parmesano
- 10 g de aceite de oliva
- 6 dientes de ajo
- 300 g de corazones de alcachofa en aceite
- 150 g de hojas de espinaca fresca
- 75 g de queso idiazábal
- 75 g de crema
- 1 cdita de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 40 g de pan molido
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 7035 kJ / 1675 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 151 g
- Tłuszcz
- 160 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de jitomate
30min
Sopa de jitomate y queso de cabra
20 min
Dip de ostiones y espinaca
15min
Salsa holandesa
15min
Dip de alcachofa y portobello
30min
Dip de jitomates deshidratados
5 min
Ostiones Rockefeller
20 min
Ensalada César
10 min
Mousse de cilantro
2h 20min
Aderezo de mostaza y vinagre balsámico
5 min
Tapenade de aceitunas negras
5 min
Dip de espinaca y alcachofa
20 min