
Urządzenia i Akcesoria
Elote amarillo con crema
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 porción
Składniki
-
60 g de cebolla de cambray sólo los bulbos
-
15 g de mantequilla con sal
-
150 g de crema para batir (30-40% grasa)
-
750 g de granos de elote amarillo congelados
-
¾ cdita de sal fina al gusto
-
¼ cdita de pimienta negra recién molida al gusto
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
183.8 kcal /
772.2 kJ
Białko
4.8 g
Tłuszcz
7.7 g
Węglowodany
28.8 g
Błonnik
6.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TEX-MEX
51 Przepisów
Meksyk
Meksyk