Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa bernesa
- 50 g de echalots, partidos por la mitad
- 1 ramita de estragón fresco
- 50 g de vino blanco
- 1 cda de vinagre de vino blanco
- 200 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 4 yemas de huevo
- 1 cdita de sal fina
- 1 pizca de pimienta negra molida
Filete de res
- 800 g de carne de res, sin hueso, tipo New York (4 piezas)
- 2 - 3 cdas de aceite de oliva
- 150 g de cebolla, fileteada
- 2 cditas de sal fina
- 4 pizcas de pimienta negra molida
- 1000 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porciones
- Kalorie
- 4681 kJ / 1115 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 105 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Salsa holandesa TM6
15min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1h 10min
Puré de papa
50min
Salsa Bernesa TM6
20min
Ensalada César con chipotle
30min
Bisque de langosta
45 min
Sirloin rojo con salsa bernesa Al vacío TM6
2h 20 min
Filete a la pimienta
20min
Filete de res con salsa de jamaica
50min
Solomillo de res con papas y chimichurri
40min
Pollo teriyaki
30min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15min