Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 frische, rote Chilischote, entkernt
- 200 g Makrelen, geräuchert
- 80 g Oliven, schwarz, entsteint, abgetropft
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 30 g Olivenöl
- 10 g Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- Wartości odżywcze
- na 1 Gesamtrezept
- Kalorie
- 4165 kJ / 995 kcal
- Białko
- 49 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 79 g
- Błonnik
- 13.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Makrelen-Kresse-Aufstrich
10min
Melanzanicreme
1 Std. 20 Min
Matjesfilets in Rotweinsud
12h
Tapenade
5min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20min
Champignons in Öl-Wein-Rosmarin-Marinade
2 Std.
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10min
Geflügellebercreme
5 godz. 30 min
Caponata Siciliana
30 menit
Avocado-Sardellen-Aufstrich
10min
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10min
Thunfisch-Tapenade
5min