Urządzenia i Akcesoria
Seafood Korma
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Garnish
-
coriander leaf for garnishing10 g
Curry
-
onions quartered60 g
-
tomatoes fresh, halved60 g
-
vegetable oil60 g
-
fresh root ginger sliced in rounds (2 mm)15 g
-
garlic cloves3
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
chilli powder¼ tsp
-
cloves2
-
cardamom pods green2
-
ground almonds20 g
-
coconut milk150 g
-
single cream150 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salted butter30 g
-
cod fillet skinless, boneless, sliced (2 cm)100 g
-
whole squid, medium tube only, sliced and scored100 g
-
raw prawns, peeled large12
-
fresh green chilli deseeded, sliced for garnishing1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15.5 g
Kalorie
1849 kJ /
442 kcal
Tłuszcz
39.2 g
Węglowodany
6.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seafood Stew with Rice
30 min.
Seafood Laksa
25 min.
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20 min.
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min.
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 min.
Seafood Korma
40 min.
Keralan Fish Curry
30 min.
Chicken and Cauliflower Curry
45 min.
Prawn Saganaki
35 min.
Prawn Curry
30 min.
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1h 10 min.
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h