Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů jáhel
- 120 gramů cibule, napůl
- 100 gramů mrkve, na kousky
- 50 gramů celeru, na kousky
- 150 gramů pórku, na kousky
- 50 gramů másla
- 1000 gramů vody
- 1 kus bobkového listu, suchého
- 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky bílého pepře, mletého
- 200 gramů smetany
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1227.5 kJ / 293 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 28.3 g
- Tłuszcz
- 17.6 g
- Błonnik
- 3.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35 Min
Drožďová polévka s pórkem
40min
Polévka z červené řepy
40min
Jáhlová kaše s domácím arašídovým máslem
20min
Eintopf se zelím a kroupami
1h
Kroupy s omáčkou z ricotty, květáku a mandlí
40min
Mrkvovo-bulgurová směs se žampiónovou omeletou
25min
Hanácká trošková polévka
8 godz. 55 min
Polévka z mladých kopřiv
25min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30min
Kroupy se žampióny
55 Min
Hrstková polévka
10h 40min