Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 gramů mrkve, na kousky
- 100 gramů pórku, na kolečka
- 80 gramů celeru, bulvy, na kousky
- 15 gramů oleje
- 100 gramů brambor, na kostky (1,5 cm)
- 300 gramů bílého zelí, bez košťálu, na proužky (1,5 cm)
- 1000 gramů vody
-
2
kostky zeleninového bujónu
lub 2 vrchovaté čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty - 150 gramů krup
- 1 čajová lžička kari
- 100 gramů smetany, min. 33 % tuku
- 2 čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- ½ čajové lžičky mletého kajenského pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 844 kJ / 202 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 4.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35 Min
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45min
Kroupy se žampióny
55min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30min
Fazole ve smetanové omáčce, podávané v chlebu
10h 50min
Hanácká trošková polévka
8h 55min
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1 Std. 40 Min
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20min
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35 Min
Ruský salát z červené řepy
1h 10min
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30min
Fazolková polévka
35 Min