Urządzenia i Akcesoria
Eintopf se zelím a kroupami
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porcí
Składniki
-
80 gramů mrkve na kousky
-
100 gramů pórku na kolečka
-
80 gramů celeru, bulvy na kousky
-
15 gramů oleje
-
100 gramů brambor na kostky (1,5 cm)
-
300 gramů bílého zelí bez košťálu, na proužky (1,5 cm)
-
1000 gramů vody
-
2 vrchovaté čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty2 kostky zeleninového bujónu
-
150 gramů krup
-
1 čajová lžička kari
-
100 gramů smetany, min. 33 % tuku
-
2 čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
½ čajové lžičky mletého kajenského pepře
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
5 g
Kalorie
844 kJ /
202 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
4.3 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Od jara do zimy
66 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45 min
Kroupy s omáčkou z ricotty, květáku a mandlí
40 min
Hanácká trošková polévka
8 godz. 55 min
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35 min
Extra výživná vegetariánská polévka
30 min
Krém Saint-Germain
50 min
Čočková polévka s rajčaty
2 godz. 5 min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 min
Fazolková polévka
35 min
Turecká nevěstina polévka
50 min
Hrstková polévka
10 godz. 40 min
Kedlubnová polévka
35 min