Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salát
- 1000 gramů vody
- 6 vajec
- 300 gramů kuřecích prsou, dvě prsa, nakrájená na čtvrtky
- 10 kusů malých brambor, nakrájených na čtvrtky
- 100 - 200 gramů fazolek zelených
- 1 cibule, červená, nakrájená na tenko
- 50 - 60 gramů vína, bílého
- 100 - 200 gramů Kalamata oliv
- 100 - 200 gramů vlašských ořechů, sekaných
Omáčka
- 1 stroužek česneku
- 1 špetka mořské soli
- 2 žloutky
- 1 polévková lžíce balzamikového octa
- 1 čajová lžička hořčičného semínka
- 40 gramů rajčat, sušených v oleji
- 200 gramů neochuceného oleje
- citrónová šťáva, šťáva z 1/2 citrónu
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 4507 kJ / 1077 kcal
- Białko
- 37.1 g
- Węglowodany
- 45.1 g
- Tłuszcz
- 80 g
- Błonnik
- 6.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kari bramborový salát
1j 30 menit
Anglické kedgeree
45 menit
Vydatný bramborový salát
2 Std.
Těstovinová rolka plněná směsí mletého masa a zeleniny s rajčatovou omáčkou
1j 30 menit
Těstoviny s vinnou klobásou a červeným vínem
20 Min
Kari kuře se žampióny a basmati rýží
35 Min
Jarní salát se šunkou a vejci
25 min
Vejce na páře á la flamenca
25 min
Kořeněné kuličky s čínskými nudlemi
1j 30 menit
Zapečené palačinky se šunkou a žampióny
1j 20 menit
Kuře se smetanovo-zeleninovou omáčkou
50 Min
Jambalaya
1j