Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 gramů vody
- 8 vajec
- 750 gramů brambor, na kousky (3 cm)
- 6 špetek soli, plus extra na dochucení
- 50 gramů másla
- 50 gramů hladké mouky
- 250 gramů smetany
-
400
gramů zeleninového vývaru
lub 400 gramů vody - 2 špetky pepře, mletého, plus extra na dochucení
- 2 špetky muškátového oříšku, nastrouhaného
- 5 čajových lžiček dijonské hořčice
- 3 čajové lžičky hrubozrnné hořčice
- pepř, mletý na dochucení
- 1 balíček řeřichy seté, nastříhané
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 2252 kJ / 536 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Krůtí prsa à la španělský ptáček
25min
Kuře v krémové hořčičné omáčce
40min
Venkovské rizoto
30min
Pivní maso se šťouchanými bramborami
1h
Zapečené krémové těstoviny s uzenou panenkou
1h
Skotská vejce s celerovo-mrkvovým salátem
50min
Čočkové válečky s uzeninou
45min
Smažený sýr bez smažení s bramborami
40min
Zelňačka
25min
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30min
Nudle s růžovozelenou omáčkou
20min
Špecle v žampiónovo-slaninové omáčce - z jednoho hrnce
30min