Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů parmazánu, na kousky (3 cm)
- 200 gramů goudy, na kousky (3 cm)
- 1000 gramů vody
-
2
čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
lub 2 zeleninové bujóny (pro 0,5 l vody), rozdrobené - 300 gramů rýže
- 700 gramů zeleniny (např. zeleného hrášku, růžiček brokolice, květáku, koleček mrkve), na 2–3cm kousky
- 4 vejce
- 150 gramů zakysané smetany, 12 % tuku
- ½ svazku čerstvé pažitky, nasekané
- ½ - 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
- 2 špetky mletého muškátového oříšku
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1815 kJ / 433.5 kcal
- Białko
- 24.2 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 17.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.2 g
- Błonnik
- 5.2 g
- Sód
- 1265.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zapečené těstoviny s tuňákem a rajčaty
1h
Fazole po bretaňsku
35min
Zapečené těstoviny s dýní a sýrem
1h
Pečená zelenina s rajčatovou omáčkou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
1 Std. 30 Min
Zapečené těstoviny se zeleninou
1h
Papriky plněné směsí tvarohu a cuket
1h 5 min
Pečená mrkev s mátou a tymiánem (s krytem mixovacích nožů 2v1)
30 min
Pečená zelenina s bramborovou kaší v pekáčku
1 Std. 15 Min
Penne v rajčatovo-amarantové omáčce - z jednoho hrnce
30 min
Zapečené brambory se žampióny a sýrem camembert
1h
Špenátový koláč
1h 10 phút
Zeleninová polévka s těstovinami
50min