Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 gramů petržele, čerstvé
- 1000 gramů vody
- 1 čajová lžička oleje
-
200
gramů dlouhozrnné rýže
lub 200 gramů rýže basmati - 1 čajová lžička mořské soli
- 4 vejce, důkladně omytá, nebo zabalená do pečicího papíru
-
300
gramů uzené makrely
lub 300 gramů uzeného lososa - 40 gramů másla, nakrájeného na kousky
- 100 gramů smetany, min. 30 % tuku
- ¼ čajové lžičky pepře černého, mletého, dle chuti
- 1 čajová lžička kari
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 2006 kJ / 480 kcal
- Białko
- 31.5 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 21.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ovocný dezert s bílým jogurtem a domácí granolou
1h 20min
Mrkvový dip s fíky
2h 30min
Klasický bratwurst
3 godz. 30 min
Drůbeží nářez
No ratings
Berberské koření
10min
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
35 min
Sezamový med
10min
Citrónový mousse z jogurtu a smetany
2 godz. 40 min
Fazolový salát s quinoou a sýrem
35 min
Špenátový dip
15min
Chléb s černým pivem bez kynutí
No ratings
Jambalaya
1 Std.