Urządzenia i Akcesoria
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 pieces
Składniki
-
zucchini cut into pieces (4 cm)100 g
-
cheddar cheese cut into pieces (2 cm)120 g
-
streaky bacon cut into pieces100 g
-
onion peeled, cut into quarters100 g
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces (2 cm), plus extra to serve125 g
-
milk125 g
-
natural yoghurt180 g
-
egg1
-
self-raising flour300 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground paprika1 tsp
-
dried parsley1 tsp
-
mustard powder2 tsp
-
tomato chutney plus extra to serve(see Tips)120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
953.5 mg
Białko
16 g
Kalorie
2197.7 kJ /
525.3 kcal
Tłuszcz
31.4 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
17.7 g
Węglowodany
45.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange sponge cake
1h
Bannofee Muffin
45min
Hidden veg sausage rolls
45min
Melting moments with lemon cream
45min
Cheese and bacon scones
35min
Traditional sausage rolls
50min
Easy banana muffins
30min
Chewy chocolate brownies
35min
Vegemite® and cheese scrolls
1h 35min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min
Better banana cake
45min
Best ever carrot cake
1h 35min