Urządzenia i Akcesoria
Pear and peach crumble
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Crumble
-
wholemeal plain flour70 g
-
plain flour120 g
-
light brown sugar100 g
-
unsalted butter cold and cut into pieces, plus extra for greasing100 g
-
baking powder1 tsp
-
rolled oats50 g
-
flaked almonds50 g
Peach and pear filling
-
orange zest only, no white pith1
-
light brown sugar30 g
-
pears peeled, cored and cut into quarters600 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
canned peaches drained (approx. 245 g after draining)410 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
62.1 mg
Białko
7 g
Kalorie
2117 kJ /
504 kcal
Tłuszcz
22.6 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
11.3 g
Węglowodany
63.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
White chocolate and raspberry self-saucing pudding
1 Std.
Creamed rice pudding with apple and pear compote
30 Min
Stewed apples with walnut crumble topping
25 Min
ANZAC biscuits
40 Min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1 Std. 20 Min
Lemon delicious
1 Std. 5 Min
Chocolate self-saucing pudding
50 Min
Chunky choc nut brownie
35 Min
Sticky date pudding
1 Std. 30 Min
ANZAC slice
1 Std. 40 Min
Too easy chocolate cake
50 Min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1 Std. 5 Min