Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 - 5 dientes de ajo
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo) limpias y secas
- 50 g de aceite de oliva
- 1000 g de carne de conejo en trozos, salpimentada
- 200 g de setas de cardo frescas en trozos
- 1 pellizco de colorante amarillo
- 1 pellizco de cúrcuma molida
- 150 g de vino blanco
- ½ pastilla de caldo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1738 kJ / 415 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 1.2 g
- Tłuszcz
- 26.5 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Patatas guisadas con conejo
50 min
Conejo a las finas hierbas
50 min
Conejo a la huertana
45 min
Conejo a la mostaza
50 min
Conejo en doble cerveza
5 Std.
Conejo a la sidra
1h
Conejo guisado
30 min
Conejo al chilindrón
1h
Conejo al cava
1h
Conejo a la cazadora
50 min
Conejo al tomillo
45 min
Arroz con conejo
1 Std. 15 Min