
Urządzenia i Akcesoria
Chipirones a la marinera
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 raciones
Składniki
-
100 g de cebolla en trozos
-
3 - 4 dientes de ajo
-
50 g de aceite de oliva
-
100 g de vino blanco
-
1 cucharada de pan rallado
-
800 - 900 g de chipirones troceados congelados (previamente descongelados y escurridos)
-
1 guindilla roja seca (opcjonalnie) sin pedúnculo ni semillas
-
2 cucharadas de perejil fresco picado (y un poco más para espolvorear)
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
293.5 kcal /
1226.5 kJ
Białko
30.9 g
Tłuszcz
15.2 g
Węglowodany
8.2 g
Błonnik
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

En 30 minutos
81 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania