
Urządzenia i Akcesoria
Ensaladilla de patata, huevos, atún y palitos de cangrejo
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
10 raciones
Składniki
-
de agua600 g
-
huevos6
-
de patatas enteras, lavadas1000 g
-
cebolletas2
-
de maíz en conserva escurrido (2 latas)280 g
-
de atún en aceite (3 latas)270 - 280 g
-
palitos de cangrejo en trozos10 - 12
-
de aceitunas verdes sin hueso (1 lata)150 g
-
pimientos del piquillo escurridos y en tiras6 - 8
-
de sal1 cucharadita
-
de mayonesa250 - 300 g
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
464 kcal /
1940 kJ
Białko
17.6 g
Tłuszcz
33.2 g
Węglowodany
23.8 g
Błonnik
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Barbacoa
16 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania