Filetes rusos

Filetes rusos

4.7 273 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 unidades

Składniki

  • 500 g de filetes de ternera (en trozos, sin grasa ni nervios, semicongelados 20-30 minutos)
  • 2 dientes de ajo
  • 2 - 3 ramitas de perejil fresco
  • 1 - 2 rebanadas de pan
  • 50 g de leche
  • 2 huevos
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 200 g de pan rallado (para rebozar)
  • 200 - 300 g de aceite de oliva virgen extra (para freír)

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 172 kcal / 720 kJ
Białko 17.4 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 14.4 g
Błonnik 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...