Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de aceite de oliva
- 150 g de pimiento rojo en trozos
- 5 dientes de ajo
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de sal
- 800 g de caldo de pescado
- 200 g de arroz de grano redondo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1448 kJ / 347 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 41.8 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 1.6 g
Alternatywne przepisy
Caldo ibérico
1h 10 min
Guiso de garbanzos con verduras
45 min
Patatas guisadas con gambones
1 Std.
Sopa de picadillo con fideos
25 min
Judías blancas con chorizo
40 min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45 min
Judías blancas a la hortelana
45 min
Sopa a la riojana
45 min
Sopa de arroz y garbanzos
30 min
Judías blancas con patatas y compango
1h 35 min
Arroz a lo pobre
40 min
Arroz a banda
1 Std.