
Urządzenia i Akcesoria
Pieczarki nadziewane
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porcji
Składniki
-
pieczarek (12-16 szt.)300 - 330 g
-
sera parmezan pokrojonego na kawałki50 g
-
ząbki czosnku2
-
papryczka pepperoni, marynowana bez gniazd nasiennych, pokrojona na kawałki (ok. 5 g)1
-
suszonych pomidorów, w oleju odsączonych z zalewy, pokrojonych na kawałki40 g
-
czarnych oliwek bez pestek30 g
-
oregano, suszonego¼ łyżeczki
-
bazylii, suszonej¼ łyżeczki
-
salami pokrojonej na ok. 0,5 cm kawałki50 g
-
śmietany, min. 30% tłuszczu20 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
114.3 kcal /
478.2 kJ
Białko
7.6 g
Tłuszcz
6.9 g
Węglowodany
7.2 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Sód
318.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KARNAWAŁ
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Flan z ricottą, szpinakiem i pistacjami
30 min
Chleb faszerowany jajkami i fasolką z oliwkami
5 godz. 35 min
Przekąska z oscypkiem
2 godz. 20 min
Jajka faszerowane ziołami
45 min
Pieczarki faszerowane szpinakiem i parmezanem
40 min
Jajka z farszem pieczarkowym
55 min
Parmezanowe koszyczki
40 min
Bruschetta z karczochami
40 min
Frittata z grzybami
45 min
Pieczarki zapiekane z kozim serem
50 min
Jajka faszerowane brokułami i kiełkami
55 min
Sakiewki ze szpinakiem i serem feta
50 min