Jajka faszerowane brokułami i kiełkami

Jajka faszerowane brokułami i kiełkami

3.4 34 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
3 porcje

Składniki

  • 400 g wody
  • 6 jajek
  • 120 g różyczek brokułu
  • 20 - 25 g kiełków lucerny
  • 60 g serka kremowego
  • 5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
  • 10 g pestek dyni
  • 2 szczypty soli
  • 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 223.5 kcal / 935 kJ
Białko 14.5 g
Tłuszcz 16.9 g
Węglowodany 4.1 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 6.9 g
Sód 311 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...