
Urządzenia i Akcesoria
Jajka faszerowane brokułami i kiełkami
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
3 porcje
Składniki
-
400 g wody
-
6 jajek
-
120 g różyczek brokułu
-
20 - 25 g kiełków lucerny
-
60 g serka kremowego
-
5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
10 g pestek dyni
-
2 szczypty soli
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
223.5 kcal /
935 kJ
Białko
14.5 g
Tłuszcz
16.9 g
Węglowodany
4.1 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Sód
311 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ŚNIADANIE
12 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Wielkanocny pasztet jajeczny
1 godz. 5 min
Sałatka ziemniaczana z sosem z awokado (dla dzieci)
50 min
Jajka faszerowane łososiem
45 min
Jajka faszerowane ziołami
45 min
Sałatka makaronowa z salami
35 min
Jajka z farszem pieczarkowym
55 min
Portugalskie zielone jajka
50 min
Sałatka ryżowa z tuńczykiem i oliwkami
30 min
Jajka faszerowane awokado
40 min
Pieczarki nadziewane
1 godz.
Kulki z cukinią i serem feta
40 min
Sałatka ze szparagami i brązowym ryżem
50 min