Urządzenia i Akcesoria
Rhubarb and blackberry breakfast tart
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
8 portions
Składniki
Dough
-
cold water40 g
-
plain flour200 g
-
raw sugar1 tbsp
-
blood orange zest only, no white pith (see Tips)1
-
salt1 pinch
-
unsalted butter90 g
-
egg1
Filling
-
raw almonds (see Tips)150 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
raw sugar120 g
-
rhubarb trimmed, woody stalks peeled and cut into slices (5 mm)350 g
-
blackberries, fresh or frozen100 g
-
egg lightly beaten1
Blood orange yoghurt
-
Greek-style natural yoghurt150 g
-
blood orange juice only (see Tips)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
55.4 mg
Białko
11 g
Kalorie
1719.7 kJ /
411 kcal
Tłuszcz
20.3 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
49.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panforte
1 Std. 30 Min
Yoghurt cake
1 Std. 40 Min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20 Std. 15 Min
Raspberry cloud
12 Std. 5 Min
Almond and pear tart
40 Min
Pear and chocolate frangipane
2 Std.
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 Std. 55 Min
Poppy seed torte
5 Std.
Polish crêpes
3 Std. 35 Min
Apple tea cakes
1 Std. 10 Min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 Std.