Urządzenia i Akcesoria
Beetroot and horseradish relish
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
16 portions
Składniki
-
water500 g
-
beetroot peeled and cut into pieces (3 cm)700 g
-
fresh horseradish peeled (see Tips)75 g
-
red wine vinegar40 g
-
ground caraway seeds½ tsp
-
white sugar to taste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
94.7 mg
Białko
0.8 g
Kalorie
104.6 kJ /
25 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Broccoli
25 Min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, TM5)
15 Min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min
Allergen Free Granola
30 Min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 Std. 30 Min
No waste vegetable stock concentrate
25 Min
Mushroom risotto
30 Min
Smoked Mackerel and Watercress Dip
5 Min
Pumpkin tahini smash
40 Min
Salsa verde
5 Min
Zucchini cheddar slice
45 Min
Homemade toasted muesli
30 Min