Urządzenia i Akcesoria
Beetroot and horseradish relish
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
16 portions
Składniki
-
water500 g
-
beetroot peeled and cut into pieces (3 cm)700 g
-
fresh horseradish peeled (see Tips)75 g
-
red wine vinegar40 g
-
ground caraway seeds½ tsp
-
white sugar to taste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
94.7 mg
Białko
0.8 g
Kalorie
104.6 kJ /
25 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1 godz.
Rhubarb, orange and almond Cake
1 godz. 30 min
Crumb it up mix (Noni Jenkins)
5 min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 min
Turmeric and ginger-infused chicken broth
2 godz. 30 min
Piccalilli
720 godz. 35 min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25 min
Grain-free granola (Noni Jenkins)
40 min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 min
Tomato passata
1 godz. 40 min
Bounty slice (Noni Jenkins)
1 godz. 30 min