![Aperol® and lemon sour with aquafaba foam Aperol® and lemon sour with aquafaba foam](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7562d801-0981-4298-b6ae-c85948998181/Derivates/2f2dec89-f644-4710-9e85-e955491982ab.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g raw sugar
- 200 g ice cubes
- 130 g lemons, peeled and pips removed; 2 pieces peel reserved (4 cm strips) no white pith
- 150 g Aperol ®
- 60 g aquafaba (see Tips)
- dehydrated orange slices, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 341.1 kJ / 81.5 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 13.8 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 6.7 mg
Alternatywne przepisy
Peanut Butter Banana Dream
35 min
Blackberry Bramble
5min
Bianca Mazur's watermelon and orange margarita
6h 10min
Bianca Mazur's Frozen Turkish delight martini
12h 5min
Eggs Benedict and corn muffins
Brak ocen
Strawberry caipiroska
10min
Charcoal bao buns
1 Std. 50 Min
G&T cocktail
5min
Peanut butter and chocolate custard (TM6)
15 Min
Spicy Margarita Fizz
10min
Mango daiquiri
5min
Piña colada
5min