Urządzenia i Akcesoria
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
raw sugar30 g
-
lemon peel (4 cm strips), no white pith2 pieces
-
ice cubes200 g
-
lemon flesh only, no white pith, pips removed130 g
-
Aperol®150 g
-
aquafaba (see Tips)60 g
-
dehydrated orange slices to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
6.7 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
341.1 kJ /
81.5 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
13.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
30 min
Spiralized Fruit Yogurt
Brak ocen
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3 godz. 20 min
Aperol® Spritz
10 min
Citrus margarita
10 min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6 godz. 30 min
Pina colada mocktail
5 min
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5 min
Frozen Coconut Mango Lemonade
5 min
Mango tequila sunrise cocktail (Diabetes)
10 min