Urządzenia i Akcesoria
Blackberry meringue cake
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 3 godz. 55 min
10 portions
Składniki
Cake
-
unsalted butter for greasing
-
blanched almonds50 g
-
eggs 2 of the eggs separated4
-
unsalted butter softened200 g
-
self-raising flour200 g
-
milk100 g
-
caster sugar300 g
-
frozen blackberries defrosted150 g
-
cream of tartar1 pinch
-
flaked almonds2 tbsp
Filling
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
-
blackberry jam4 tbsp
-
pure icing sugar for decorating (optional)
-
frozen blackberries defrosted100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
196.4 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
2539.6 kJ /
604.7 kcal
Tłuszcz
37.6 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
21.4 g
Węglowodany
60.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 godz. 10 min
Davidson plum cheesecake slice
2 godz. 45 min
Gluten free fruit mince pies
1 godz. 15 min
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45 min
Speedy citrus layered cake
1 godz. 10 min
Strawberry and rose water macarons
2 godz. 50 min
Apple shortcake
1 godz. 50 min
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
3 godz. 45 min
Carrot poppy seed muffins
1 godz. 15 min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1 godz. 20 min
Macaroons
40 min
Vanilla Cream Gugelhupf
1 godz. 20 min