Urządzenia i Akcesoria
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
12 portions
Składniki
-
salted butter cut into pieces, plus extra to grease150 g
-
ginger syrup (see Tips)100 g
-
milk100 g
-
eggs2
-
brown sugar plus an extra 2 tbsp to sprinkle250 g
-
plain flour350 g
-
baking powder2 tsp
-
pears 1 cut into pieces (1 cm), 3 left whole but cored leaving stalks in place (see Tips)4
-
pure maple syrup to taste3 - 4 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
172.3 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
1561.1 kJ /
373.1 kcal
Tłuszcz
11.7 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Persian honeycomb bark
1 godz. 30 min
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
24 godz. 40 min
Macadamia chocolate cookies
45 min
NZ mustard sauce
15 min
Sweet and spicy nut butter
30 min
Feijoa crumble slice
1 godz. 5 min
Spiced carrot porridge
25 min
Cream cheese frosting
5 min
Banana oat clusters
55 min
Sour Cherry and Coconut Cookies
35 min
Better banana cake
45 min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1 godz. 15 min