![Magnolia Kitchen pear and ginger loaf Magnolia Kitchen pear and ginger loaf](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bef23765502d24b82df36c5136f2a379/Derivates/cfac41f660a23fd1ca636cb46b72608ea72e6d2b.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g salted butter, cut into pieces, plus extra to grease
- 100 g milk
- 100 g ginger syrup (see Tips)
- 2 eggs
- 250 g brown sugar, plus an extra 2 tablespoons to sprinkle
- 350 g plain flour
- 2 tsp baking powder
- 4 pears, peeled; 1 cut into pieces (1 cm), 3 left whole but cored leaving stalks in place (see Tips)
- 3 - 4 tbsp pure maple syrup, to taste
- Wartości odżywcze
- na 12 portions
- Kalorie
- 18047.6 kJ / 4297 kcal
- Białko
- 58.3 g
- Węglowodany
- 677.9 g
- Tłuszcz
- 144.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 89.3 g
- Błonnik
- 30.2 g
- Sód
- 2139 mg
Alternatywne przepisy
Breakfast fruit bars
1 godz. 20 min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1 godz. 20 min
Sabrina's honey bush bars
40min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Mini Jamaican style ginger bundts
25 Min
Caramel feijoa upside down cake
1hod. 10min
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5h 35min
Feijoa crumble slice
1hod. 5min
Magnolia Kitchen brownies
1hod. 10min
Cinnamon buns
3 Std. 5 Min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1hod. 15min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 godz. 15 min