Urządzenia i Akcesoria
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
12 portions
Składniki
-
salted butter cut into pieces, plus extra to grease150 g
-
ginger syrup (see Tips)100 g
-
milk100 g
-
eggs2
-
brown sugar plus an extra 2 tbsp to sprinkle250 g
-
plain flour350 g
-
baking powder2 tsp
-
pears 1 cut into pieces (1 cm), 3 left whole but cored leaving stalks in place (see Tips)4
-
pure maple syrup to taste3 - 4 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
172.3 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
1561.1 kJ /
373.1 kcal
Tłuszcz
11.7 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Thirty second whole orange cake
1 godz. 15 min
Chocolate lava pudding
40 min
Almond and pear tart
40 min
Far Breton with prunes
2 godz.
Almond shortbread biscuits
2 godz. 10 min
Walnut cake with coffee frosting
1 godz. 10 min
Ginger fluff
50 min
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
26 godz. 30 min
Melting moments with strawberry cream
45 min
Best ever carrot cake
1 godz. 35 min
Better banana cake
45 min