Wersje kompatybilne
Confiture de fruits tropicaux et fraises sauvages
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
100
g de fraises des bois
lub 100 g de fraises - 80 g de framboises fraîches
- 200 g de papaye, coupée en morceaux
- 1 kiwi, coupé en morceaux
- 200 g d'ananas frais, coupé en morceaux
- 1 citron jaune non traité, épluché et épépiné, partie blanche retirée
- 500 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 957.2 kJ / 229 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 56 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture de tomates aux épices
13 Std.
Confiture abricot-amande à la rose
6 Std. 45 Min
Confiture ananas-mangue
1 Std. 15 Min
Confiture allégée framboise-abricot sec
6h
Confiture de tomates vertes
24h
Confiture melon-anis
6h
Confiture d'ananas à la vanille
25min
Confiture ananas-gingembre
35min
Confiture tomate-vanille
1h
Confiture mangue-carotte
45min
Marmelade aux 3 agrumes
6h
Confiture de prunes à l'armagnac
6h