Pain au levain

Pain au levain

4.4 43 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz.
6 parts

Składniki

  • 350 g d'eau et un peu pour la cuisson
  • 25 g de levain biologique déshydraté
  • 300 g de farine de blé biologique, type 55, pour le plan de travail
  • 200 g de farine de blé semi-complet biologique, type 110
  • 2 c. à café bombées de sel

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 11.5 g
Kalorie 1277 kJ / 29 kcal
Tłuszcz 1.3 g
Węglowodany 60.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...