Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 citrons jaunes non traités, pelés à vif et épépinés
- 200 g de sucre en poudre
- 500 g de glaçons
- 1 trait de vodka
- 1 trait de vin mousseux, brut ou demi-sec
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 665 kJ / 160 kcal
- Białko
- 0.36 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 0.15 g