Soufflé de pomme de terre à la morue

Soufflé de pomme de terre à la morue

3.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 13 godz.
6 portions

Składniki

La veille
  • 450 g de filets de morue salée et une grande quantité d'eau froide
Le jour même
  • 400 g d'eau
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 2 feuilles de laurier frais
  • 500 g de pommes de terre coupées en morceaux
  • 15 g de beurre doux
  • 200 g de lait
  • 3 jaunes d'œufs
  • 6 blancs d'œufs

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 387 kcal / 1626 kJ
Białko 64.7 g
Tłuszcz 7.8 g
Węglowodany 14.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...