Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino passito
- 120 g di panna da cucina
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe rosa in grani
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 4 tranci di pesce spada
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1581 kJ / 378 kcal
- Białko
- 30.3 g
- Węglowodany
- 1.3 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetto di salmone con purea di mele
55 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 Min
Branzino al lime e pistacchi
30 Min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 Min
Filetti di orata con crema di peperoni
1 godz. 40 min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1h 10min
Filetto di manzo a bassa temperatura
1h 10min
Tranci di pesce spada con salsa all'ananas
1 godz. 20 min
Tonno allo zenzero e melagrana
40 Min
Capesante al profumo di arancia
1h 10min
Pesce spada all'arancia
40 Min