
Urządzenia i Akcesoria
Escalopines al marsala con champiñones
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 raciones
Składniki
-
2 - 3 cucharadas de harina
-
600 g de filetes de ternera (aprox. 10x15 cm) cortados finos, salpimentados
-
50 g de aceite de oliva virgen extra
-
30 g de mantequilla
-
1 - 2 dientes de ajo
-
200 g champiñones frescos laminados
-
2 pellizcos de sal
-
1 pellizco de pimienta molida
-
150 g de Marsala seco
-
100 g de caldo de carne
-
1 cucharada de maicena
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
319 kcal /
1335 kJ
Białko
39.3 g
Tłuszcz
13.6 g
Węglowodany
10.4 g
Błonnik
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cocina italiana
80 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania