Crostata albicocche e lamponi

Crostata albicocche e lamponi

3.6 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 porzioni

Składniki

  • 80 g di burro + q.b. per imburrare
  • 240 g di pasta brisée
  • 50 g di zucchero semolato
  • 50 g di mandorle tritate
  • 500 g di albicocche denocciolate, in quarti
  • 4 cucchiai di zucchero grezzo di canna
  • 150 g di lamponi freschi
  • 1 cucchiaio di zucchero a velo

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 496 kcal / 2074 kJ
Białko 5.3 g
Tłuszcz 28.8 g
Węglowodany 54.3 g
Błonnik 5.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...