Crostata albicocche e lamponi

Crostata albicocche e lamponi

3.6 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 porzioni

Składniki

  • di burro + q.b. per imburrare
    80 g
  • di pasta brisée
    240 g
  • di zucchero semolato
    50 g
  • di mandorle tritate
    50 g
  • di albicocche denocciolate, in quarti
    500 g
  • di zucchero grezzo di canna
    4 cucchiai
  • di lamponi freschi
    150 g
  • di zucchero a velo
    1 cucchiaio

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 496 kcal / 2074 kJ
Białko 5.3 g
Tłuszcz 28.8 g
Węglowodany 54.3 g
Błonnik 5.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...