
Urządzenia i Akcesoria
Crostata albicocche e lamponi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 porzioni
Składniki
-
di burro + q.b. per imburrare80 g
-
di pasta brisée240 g
-
di zucchero semolato50 g
-
di mandorle tritate50 g
-
di albicocche denocciolate, in quarti500 g
-
di zucchero grezzo di canna4 cucchiai
-
di lamponi freschi150 g
-
di zucchero a velo1 cucchiaio
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
496 kcal /
2074 kJ
Białko
5.3 g
Tłuszcz
28.8 g
Węglowodany
54.3 g
Błonnik
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fantasia di frutta
11 Przepisów
Włochy
Włochy