Bun kebab

Bun kebab

4.3 6 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions

Składniki

Lamb patties
  • red lentils
    70 g
  • water
    1700 g
  • ghee (see Tips)
    1 tbsp
  • brown onion cut into quarters
    1
  • fresh long red chillies trimmed and cut into halves
    2
  • lamb mince
    300 g
  • cumin seeds
    1 tsp
  • ginger paste (see Tips)
    2 tsp
  • garlic paste (see Tips)
    1 tsp
  • garam masala (see Tips)
    1 tsp
  • green mango powder (see Tips)
    ½ tsp
  • breadcrumbs
    70 g
  • salt
    2 tsp
  • eggs
    7
  • vegetable oil
    3 tbsp
  • piece fresh ginger peeled and cut into julienne
    10 cm
  • white vinegar
    20 g
  • vegetable oil for greasing
Assembly
  • bread rolls cut into halves horizontally
    6
  • tamarind chutney for garnishing (see Tips - optional)
  • fresh tomato cut into slices (optional)
    1
  • cucumber cut into slices (optional)
    ½
  • fresh long red chilli trimmed and cut into thin slices (optional)
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 475.7 kcal / 1997.8 kJ
Białko 28.6 g
Tłuszcz 21.9 g
Węglowodany 39.3 g
Błonnik 5.6 g
Tłuszcz nasycony 5.8 g
Sód 1204.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...