Urządzenia i Akcesoria
Berry and cream sponge "omelettes"
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
sugar40 g
-
eggs separated3
-
plain flour35 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)200 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
icing sugar plus extra to dust40 g
-
fresh raspberries to decorate (see Tips)18
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
50.1 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
992.3 kJ /
236.3 kcal
Tłuszcz
14.7 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
14.7 g
Węglowodany
22.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
3 godz. 10 min
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5 godz. 35 min
Ham and cheese canelé
49 godz.
Hot dog rolls
3 godz. 30 min
S'mores cupcakes
2 godz. 40 min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Caramel Brownies
1 godz. 50 min
Dragon's Beard Candy
2 godz. 5 min
Potato pancakes
45 min
Spelt Margherita pizza
2 godz.
Galaktoboureko
1 godz. 35 min