Focaccia mit dicken Bohnen, Pancetta und Pecorino

Focaccia mit dicken Bohnen, Pancetta und Pecorino

4.5 25 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 Stücke

Składniki

Teig
  • natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    40 g
  • Knoblauchzehe (opcjonalnie)
    ½ - 1
  • Dicke Bohnen, frisch
    350 g
    350 g dicke Bohnen, TK, aufgetaut
  • Wasser
    300 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Zucker
    1 TL
    1 TL Backmalz
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
    1 Pck. Trockenhefe
  • Weizenmehl Type 550
    450 g
Belag und Fertigstellung
  • Pecorino gehobelt
    150 g
  • Parmesan gehobelt
    50 g
  • Salz zum Würzen
  • Pfeffer
    1 - 2 Prisen
  • natives Olivenöl
    10 g
  • Pancetta in dünnen Scheiben
    100 g
    100 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in dünnen Scheiben

Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 37 g
Kalorie 3590 kJ / 858 kcal
Tłuszcz 41 g
Błonnik 9 g
Węglowodany 91 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...