Urządzenia i Akcesoria
Pissaladière
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser120 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten300 g
-
Öl60 g
-
Salz1 TL
-
Zwiebeln halbiert500 g
-
Oliven, schwarz, entsteint30
-
Sardellenfilets, in Öl (Abtropfgew. à 33 g), abgewaschen2 Gläser
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
13 g
Kalorie
2128 kJ /
508 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
61 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Paris, mon Amour!
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Risotto milanese
35 min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Focaccia mit Rosmarin
2 godz. 30 min
Ossobuco
1 godz. 20 min
Auberginenpüree
30 min
Focaccia auf apulische Art
1 godz. 40 min
Linsentatar mit Räucherforelle
45 min
Focaccia mit Rosmarin
1 godz.
Mehrkorn-Focaccia
2 godz. 5 min
Focaccia mit Thymian
1 godz. 55 min
Focaccia mit Sardellen
1 godz. 45 min
Pizza auf römische Art
1 godz. 40 min