Pissaladière

Pissaladière

4.4 13 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 Portionen

Składniki

  • Wasser
    120 g
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
  • Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
    300 g
  • Öl
    60 g
  • Salz
    1 TL
  • Zwiebeln halbiert
    500 g
  • Oliven, schwarz, entsteint
    30
  • Sardellenfilets, in Öl (Abtropfgew. à 33 g), abgewaschen
    2 Gläser

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 508 kcal / 2128 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 61 g
Błonnik 5.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...