Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 300 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 60 g Öl
- 1 TL Salz
- 500 g Zwiebeln, halbiert
- 30 Oliven, schwarz, entsteint
- 2 Gläser Sardellenfilets, in Öl (Abtropfgew. à 33 g), abgewaschen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2128 kJ / 508 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 61 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 5.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2h 40min
Focaccia mit Rosmarin
2 godz. 30 min
Focaccia mit Sardellen
1 Std. 45 Min
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30 Min
Focaccia mit Salsiccia
2h
Cheddar-Scones
45 Min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35 Min
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10min
Focaccia auf apulische Art
1h 40min
Thunfisch-Tapenade
5min
Putello Tonnato
4 Std.
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45min