Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 250 g de litchis au sirop en conserve avec 150 g de jus
- 150 g de jus de mangue
- 300 g de mangue mûre, détaillée en dés et un peu pour la finition
- 300 g de lait de coco
- 50 g de sucre en poudre
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- 200 g de framboises fraîches ou surgelées, et un peu pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1123 kJ / 266 kcal
- Białko
- 3.7 g
- Węglowodany
- 39.5 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tiramisu fraise rhubarbe
2h 35min
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40min
Mousse framboise-noix de coco
2h 15min
Pannacotta aux 3 chocolats
2sa 30 dk
Manguier
5sa
Verrine crabe-ananas, sauce avocat-coco
20 dk
Entremets mangue-coco
2h 25 min.
Bavarois à la mangue
7sa
Verrines coco, chocolat et speculoos
1 godz. 30 min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2sa 30 dk
Verrine fraise-chocolat blanc
1 godz. 45 min
Tiramisu framboises-fraises
3h