
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte à crumble
- 100 g de farine de blé
- 75 g de beurre doux coupé en morceaux
- 35 g de parmesan râpé
La garniture
- 20 g de beurre doux et un peu pour le plat à gratin
- 800 de poireaux coupés en rondelles (1 cm env.)
- 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 chorizo doux, détaillé en dés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 594 kcal / 2472 kJ
- Białko
- 19 g
- Tłuszcz
- 45.5 g
- Węglowodany
- 27.3 g