Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte à crumble
- 90 g de comté
- 100 g de farine de blé
- 70 g de beurre, et un peu pour beurrer et gratiner
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
La compotée de potiron
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 10 g d'huile d'olive
- 300 g d'allumettes de jambon
- 650 g de chair de potiron surgelée, coupée en morceaux
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1947 kJ / 466 kcal
- Białko
- 24.8 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 27.8 g
- Błonnik
- 27.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratin de potimarron et pomme de terre
1 Std. 20 Min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1h 15 min
Tarte croustillante carotte et courgette
1hod.
Flan de patate douce aux épices
55 Min
Tarte au potiron, poireaux et lardons
1hod.
Crumble de courgette à la menthe
50 min
Roulé de potiron
1 Std. 30 Min
Crumble de panais et courgettes
1hod. 5min
Gratin de potiron aux châtaignes
1h 10 min
Crumble de poireau au chorizo doux
50 min
Mini-gaufres carotte-chorizo
1hod.
Lasagne chèvre-courgette
1hod.