Pasta z tuńczyka
TM6 TM5

Pasta z tuńczyka

4.1 (650 ocen)

Składniki

  • 100 g ogórków kiszonych, pokrojonych na kawałki
    lub 100 g ogórków konserwowych, pokrojonych na kawałki
  • 120 g tuńczyka, w sosie własnym, odsączonego
  • 100 g twarogu, tłustego, pokrojonego na kawałki
  • 1 jajko, ugotowane na twardo
  • ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • ½ łyżeczki soli
  • 5 - 10 g szczypiorku, świeżego, drobno pokrojonego (ok. 1 pęczek)

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
505 kJ / 120 kcal
Białko
11.7 g
Węglowodany
1.3 g
Tłuszcz
7.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy