Pasta z tuńczyka

Pasta z tuńczyka

4.1 701 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porcje

Składniki

  • 100 g ogórków kiszonych pokrojonych na kawałki
    100 g ogórków konserwowych, pokrojonych na kawałki
  • 120 g tuńczyka, w sosie własnym odsączonego
  • 100 g twarogu tłustego, pokrojonego na kawałki
  • 1 jajko ugotowane na twardo
  • ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • ½ łyżeczki soli
  • 5 - 10 g szczypiorku, świeżego drobno pokrojonego (ok. 1 pęczek)

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 120 kcal / 505 kJ
Białko 11.7 g
Tłuszcz 7.7 g
Węglowodany 1.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...