Pasta z serka z rzodkiewką

Pasta z serka z rzodkiewką

4.8 512 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
8 porcji

Składniki

  • rzeżuchy bez łodyżek, plus dodatkowa ilość do dekoracji
    3 łyżki
    3 łyżki szczypiorku, świeżego, posiekanego, plus dodatkowa ilość do dekoracji
  • rzodkiewki
    60 - 80 g
  • serka kremowego
    200 g
  • soli
    ¼ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ¼ łyżeczki

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 87.3 kcal / 365 kJ
Białko 1.6 g
Tłuszcz 8.6 g
Węglowodany 1.4 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 4.8 g
Sód 167.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...