
Urządzenia i Akcesoria
Pasta z serka z rzodkiewką
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
8 porcji
Składniki
-
rzeżuchy bez łodyżek, plus dodatkowa ilość do dekoracji3 łyżki
-
rzodkiewki60 - 80 g
-
serka kremowego200 g
-
soli¼ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
87.3 kcal /
365 kJ
Białko
1.6 g
Tłuszcz
8.6 g
Węglowodany
1.4 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Sód
167.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KULINARNE ABC
203 Przepisy
Polska
Polska