Pasta z serka z rzodkiewką

Pasta z serka z rzodkiewką

4.8 524 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
8 porcji

Składniki

  • 3 łyżki rzeżuchy bez łodyżek, plus dodatkowa ilość do dekoracji
    3 łyżki szczypiorku, świeżego, posiekanego, plus dodatkowa ilość do dekoracji
  • 60 - 80 g rzodkiewki
  • 200 g serka kremowego
  • ¼ łyżeczki soli
  • ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 87.3 kcal / 365 kJ
Białko 1.6 g
Tłuszcz 8.6 g
Węglowodany 1.4 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 4.8 g
Sód 167.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...