Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cheese and polenta dumplings
- extra virgin olive oil, for greasing
- 300 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 190 g polenta
- 80 g self-raising flour
- 1 pinch sea salt
- 1 tsp baking powder
- 100 g full cream milk
- 1 egg
Beef cobbler
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 3 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 500 g beef mince
- 1 tsp raw sugar
- 1 tsp paprika
- 1 tsp ground ginger
- ¼ - ½ tsp ground cayenne pepper, to taste
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground allspice
- 1 pinch ground black pepper
- 400 g canned chopped tomatoes
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g water
- 1 tbsp tomato paste
- 400 g canned black beans, drained and rinsed
- 100 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4212.2 kJ / 1002.9 kcal
- Białko
- 65.5 g
- Węglowodany
- 72 g
- Tłuszcz
- 47.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 23.9 g
- Błonnik
- 14.7 g
- Sód
- 1406.7 mg
Alternatywne przepisy
Pastitsio
1 Std. 30 Min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.
Sausage and butter bean winter stew
25 Min
Mexican cottage pie
1 Std. 30 Min
Butternut and bacon macaroni cheese
1 Std. 30 Min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 Std. 15 Min
Sausage ragu with orecchiette
1 Std.
Meatballs in red pepper sauce
30min
Gluten free chicken and pear pie
2h 40min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1 Std. 15 Min
Classic meatloaf
1h 35 min