![Brandy cream Brandy cream](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CAECDD60-7A3C-4F1C-ABD5-BAE645B7BEDF/Derivates/42D52D1C-C33C-4DAA-AC18-590F9C0553BC.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g raw sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 200 g full cream milk
- 3 eggs
- 40 g brandy
- Wartości odżywcze
- na 625 g
- Kalorie
- 5787 kJ / 1375 kcal
- Białko
- 33.8 g
- Węglowodany
- 86.3 g
- Tłuszcz
- 93.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 55.5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 382.7 mg
Alternatywne przepisy
Cranberry and rosemary chutney
40 min
Almond milk jellies with fruit coulis
4 godz. 55 min
Pork and chicken terrine
3h 20 min
Sago plum pudding
28hod. 15min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1h
Fruity pear mince tarts
2h 30 min
Rhubarb and vanilla rhumba
25 min
Orange and passionfruit Eton mess
2h 50 min
Traditional cocktail sauce
5 Min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1 Std. 5 Min
Brandy custard (TM6)
15 Min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min