Brandy cream

Brandy cream

4.8 18 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
625 g

Składniki

  • raw sugar
    70 g
  • pouring (whipping) cream
    200 g
  • full cream milk
    200 g
  • eggs
    3
  • brandy
    40 g

Wartości odżywcze na 625 g

Kalorie 1375 kcal / 5787 kJ
Białko 33.8 g
Tłuszcz 93.8 g
Węglowodany 86.3 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 55.5 g
Sód 382.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...